Reparatii parbrize

Reparatii parbrize Baneasa/Rahova

Reparatii parbrize sector 5

Reparatii parbrize sector 1

Ai un parbriz ciobit sau fisurat?

Noi avem solutia cea mai buna pentru repararea parbrizelor. Folosim trusa  profesionala cu pompa de vacum, care ofera reparatii parbrize cu rezultate uimitoare!

Reparatiile se fac la unul din atelierele noastre:

Atelier 1 – Strada Drumul Potcoavei nr. 43 Baneasa – Voluntari

Atelier 2 – Soseaua Alexandria 189C sector 5 Bucuresti

Ne deplasam si la domiciliul clientului, in apropierea noastra, in functie de programarile care le avem la atelier. Ne puteti gasi in mediul online cu urmatoarele cuvinte cheie: Reparatii parbrize Bucuresti, reparatii ciobituri parbrize, reparatii fisuri parbrize, parbriz ciobit, ciobitura parbriz, fisura parbriz, reparatii parbrize Bragadiru, reparatii parbrize sector 1.

Daca ati primit o lovitura in parbriz, o piatra sau alt obiect si sa format un gol de aer in forma de stea sau forma rotunda denumita de noi lovitura ‘ochi de bou”, nu amanati repararea pentru ca poate sa plece fisura pe tot parbrizul si sa va oblige sa il inlocuiti cu unul nou. Dupa ce sa produs ciobitura, este recomandat sa aplicati un scoci pe exterior ca sa nu se infiltreze apa sau solutii de la spalatorie, cea ce poate duce la contaminarea golului de aer si reparatia sa nu fie realizata cu cele mai bune rezultate.

Reparatii fisuri parbrize Otopeni

Atentie!

Multi s-au apucat sa repare parbrize, folosind cele mai ieftine si non profesionale truse de  pe piata, acestea avand in dotare ustensile primitive cu care nu se pot realiza cele mai bune reparatii. Pentru realizarea corecta a reparatiilor, trebuie folosita trusa dotata cu pompa de vacum.

Exemplu:

Reparatie ciobituri parbrize, reparatie fisuri parbrize cu seringa – eficienta 50/70 %

Reparatie ciobituri parbriz, reparatie fisuri parbriz cu pompa de vacum – eficienta 70/90%

Nu ezita sa ne contactezi pentru detalii amanuntite.

Contact Baneasa …

Contact Sector 5…

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.