Reparatii parbrize sector 1

100 Ron

Reparatii parbrize sector 1

Reparatii fisuri parbrize Baneasa

Firma noastra foloseste  trusa cu pompa de vacumare speciala pentru ciobituri parbrize foarte complicate ce pot fi realizate doar daca se actioneaza asupra lor cu rasinii de cea mai buna calitate, ustensile dedicate, truse profesionale, experienta in domeniu.

Ciobiturile parbrizelor apar atunci cand te astepti mai putin, in mod special pe drumurile care se circula cu viteza. Majoritatea fisurilor sunt cauzate de pietrele aruncate de alte masini.

Din cauza gropilor, denivelarilor de pe carosabil, care genereaza socuri asupra parbrizului, pot duce la extinderea ciobiturilor transformandu-le  in fisuri care de multe ori nu mai pot fi reparate, astfel parbrizul fiind compromis si necesita inlocuirea lui cu unul nou, cea ce poate duce la costuri uriase comparativ cu repararea ciobiturilor.

Recomandam cu tarie reparatia parbrizelor, imediat dupa ce se observa ciobitura. Tot odata, pana ajungeti la un service de reparat parbrize sa sigilati zona afectata cu un scoci de plastic pentru a nu patrunde umezeala in fisura respective, evitati spalarea masinii, nu folositi stergatoarele decat daca este neaparat necesar, evitati pe cat posibil gropile, urcarea bordurilor, drumurile cu denivelari…

Preturile pornesc de la 100 ron si pot creste in functie de tipul de ciobitura, fisura parbriz.

Va asteptam intr-una din atelierele noastre de reparatii parbrize.

Reparatii parbrize sector 5 soseaua Alexandria 189C Bucuresti

Reparatii parbrize sector 1 Strada Drumul Potcoavei nr. 43

In limita timpului nostru, a programarilor de la atelier, ne deplasam si la domiciliul clientului, in zonele apropiate de punctele noastre de lucru, cu un search pe motoarele de cautare ne puteti gasi cu urmatoarele cuvinte cheie: Reparatii fisuri Banesa, Repatratii ciobituri parbrize Baneasa, Fisuri parbrize Pipera, Ciobituri parbrize Pipera, Ciobituri parbrize Balotesti, Parbriz ciobit Tunari, Repararea ciobiturilor Bragadiru, Ciobituri parbrize sector 5

Contact…

Reparatii parbrize Voluntari

 

 

 

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.