Reparatii parbrize Otopeni

100 Ron

Reparatii ciobituri parbrize Otopeni

Fisuri parbrize Otopeni

Va asteptam intr-un cadru curat si bine pregatit pentru a va oferii servicii profesionale de reparare a parbrizelor si anume: ciobituri parbrize, fisuri parbrize…

Daca ai un parbriz ciobit sau fisurat, nu te grabii cu inlocuirea lui, apeleaza la unul din centrele noastre specializate de reparatii parbrize si vom cauta impreuna solutia cea mai ieftina si cea mai rapide pentru restaurarea parbrizului.

Ne puteti gasii la numarul de telefon: 0766 313 833 sau accesand pagina de CONTACT…

Ne puteti gasi si pe Facebook: ‘Folie auto Otopeni

Suntem disponibili in doua locatii din Bucuresti/Ilfov si anume:

1. Strada drumul Potcoavei nr.43 Voluntari

2. Soseua Alexandria nr. 189C, sector 5 Bucuresti

La ambele ateliere veti fi intampinati de tehnicieni reparatii parbrize, bine instruiti si pregatiti pentru orice ciobitura parbriz, fisura parbriz, atenti la detalii, si seriosi in toate lucrarile care le sunt incredintate.

Daca ai un parbriz ciobit, sau un parbriz fisurat si te afli in apropiere de ateliere noastre, contacteaza-ne, sa stabilim o programare si daca avem timp disponibil, ne putem deplasa si la domiciliul clientului, contra cost.

Folosim trusa profesionala dotata cu pompa de vacumare si cu solutii profesionale (rasini) de cea mai buna calitate, cea ce duce in majoritatea cazurilor la rezultate uimitoare.

rEPARATII CIOBITURI PARBRIZE

 

Dupa ce ati observat ca v-ati ales cu o ciobitura in parbriz, este foarte important sa faceti o poza din interior si una din exterior facute de aproape, receptionerii nostrii va vor solicita sa trimiteti pozele pe watshapp pentru a putea sa vedem tipul ciobiturii/fisurii si sa vedem ce se poate face. Dupa ce ati facut pozele va recomndam cu tarie sa acoperiti cu un scoci de plastic zona afectata, pentru a nu permite umezelii sa intre in golul de aer produs in urma impactului si astfel sa contamineze peretii ciobiturii, acest aspect este unul foarte IMPORTANT si in urma pozelor sa stabilim pretul lucrarii si o eventuala programare.

Reparatii fisuri parbrize Otopeni

Ne gasiti cu reparatii parbrize in Baneasa, apropiere de Otopeni, Voluntari, Poipera, Corbeanca, Balotesti, Tunati, Buftea

Tot in cadrul atelierelor noastre va stam la dispozitie si cu alte servicii si anume:

Polish faruri – Folie faruri – Reparatii parbrize – Colantare trimuri (ornamentele cromate) – Folie auto – Folie stopuri

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.