Polish faruri

Polish faruri Bucuresti

Ne puteti gasi in doua ateliere din Bucuresti:

Strada Drumul Potcoavei nr.43 Sector 1 (langa gradina zoologica)

 

Soseaua Alexandria 189C Sector 5 (langa Cora Rahova)

ATENTIE!

Multe ateliere și multe persoane din București și nu numai, sau apucat sa practice acest serviciu pretentios și migălos și anume: Reconditionare Faruri/Stopuri.

Aceste detalii nu le dau din lipsă de clienti, ci mai degrabă îmi doresc sa oprim fenomenul acesta Românesc și să nu mai îl încurajăm prestatorii de servicii sa faca lucrarile de mantuiala.

De multe ori a trebuit sa explic potențialilor clienti, de ce noi suntem mai scumpi la preț decât alții? Și aș vrea să vă împărtășesc aceste gânduri care sper eu, vă va ajuta sa luați decizia corectă pe banutii dumneavoastră.

În primul rând dacă căutați cel mai ieftin serviciu de polishare a farurilor, va putem ajuta și noi cu preturi mici, dar așteptările vor fi pe măsura prețului mic așa cum procedeaza majoritatea atelierelor, dar noi nu încurajăm aceasta abordare.

Majoratitatea prestatorilor de acest serviciu, prefera sa scadă pretul, sub prețul pieței din lipsă de: experiență, clienți, o vorbire cu clientii acra, scule sau materiale profesionale care sunt mai scumpe…

Am întrebat mai multe persoane prestatoare de acest serviciu, cum își permit ei sa lucreze așa de ieftin? In condițiile în care un polish faruri plus folie faruri profesional durează minim o ora și poate atinge și 4 ore! Am îndrăznit să intreb alți prestatori de reconditionare a farurilor/stopurilor, de ce aleg sa execute serviciul acesta migalos si greu de realizat cu mai putini bani decat pretul care se cere pe piata  pentru acest serviciu, in urma unei experiente  cu un client, care stabilisem împreună sa recondiționam farurile autoturismului său la un BMW S5 2016 prețul care ne-am înțeles a fost 400 ron ambele faruri de polishat plus folie de protecție transparentă cu garanție 2 ani. După 2 ore ma sunat clientul și mi-a spus ca a găsit cu 100 ron mai ieftin de polishat plus folie ambele faruri. Am întrebat unde a găsit prețul asta? Și mi-a spus la ce atelier. Bineînțeles nu am rezistat si lam sunat pe respectivul și lam întrebat cum poate el sa facă o lucrare atât de grea și migaloasa care durează minim 2 ore la banii ăștia? Răspunsul a fost unul care mi-a strigat în ureche ca eu si echipa mea suntem profesionisti! Răspunsul lui a sunat asa: „Laurențiu” tu crezi ca eu stau sa insist atât încât sa scot toate imperfecțiunile?  Spun clientului la sfârșitul lucrarii ca mai mult de atât nu se poate realiza polishul la faruri. Cea ce ma făcut sa recapăt încrederea în mine și sa știu ca eu nu fac lucrările de mântuială.

Un polish faruri NONPROFESIONAL (ieftin) va îndepărta urmele de uzură (zgarieturi, Improșcare pietricele, matuială, ingalbeneală) În proportie de 40/60%

Un polish de faruri PROFESIONAL va îndepărta urmele de uzură în proportie de 80/90%

Alege înțelept! Nu te mai lasă păcălit pentru 50/100 de lei în minus. Iti dau un sfat, verifica galeria foto…  sau vezi recenzii clienti…  în portofoliul nostru veți găsi faruri polishate la mașini din 2012 – 2013 – 2014 – 2015 – 2016 – 2017- 2018, 2019…

Polish + folie faruri
Preturi incepand de la 100 ron ambele faruri de polishat in functie de modelul si anul masinii și poate ajunge pana la 400 ron ambele faruri de polishat.
Folie de protectie transparentă 100% incepand de la 100 ron ambele faruri și poate ajunge pana la 350 ron ambele faruri.

Va dau un exemplu de pret: Renault Clio 2005 prețul este de 250 ron ambele faruri de polishat, plus folie de protecție transparenta cu garanție 2 ani.

Un alt exemplu: BMW s5 2015 prețul este de 400 ron polish ambele faruri plus folie de protecție transparenta cu garanție 2 ani.

Solicita telefonic sau prin mesaj „OFERTA DE PREȚ”

Sector 1 0766.313.833  –  Sector 50765.141.463

CONTACTEAZA-NE…

Reconditionare Faruri profesional Bucuresti

 

De peste 12 ani practicam acest serviciu pe care il stăpânim la nivel de profesionisti. După polishare aplicăm folie transparentă 100%. Oferim garantie intre 2 și 5 ani.
Atentie!!
Politia va poate amenda si poate retine talonul masinii daca farurile sunt:
Ingalbenite
Improșcate de pietricele
Zgariate
Matuite
toate acestea duc la vizibilitate redusă, si din cauza vizibilitatii reduse riscul de accident creste la cote alarmante. Fasciculul de lumina va fi împrăștiat in toate directiile si nu va mai lumina la distanta corespunzatoare.

Ne gasiti cu Polish faruri Sector 5  si pe siteul:  http://www.folieautoprofesionala.ro/galerie-polish-faruri/

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.