Polish faruri sector 1

150 Ron perechea

Polish faruri sector 1

Folie faruri sector 1

Va asteptam cu drag intr-unul din atelierele noastre pentru montaj folie auto:

Atrelier 1. Strada Drumul Potcoavei nr. 43 (langa gradina zoologica) – https://montajfolieauto.ro/contact/

Atelier 2. Soseaua Alexandria 189C sector 5 Bucuresti – http://www.folieautoprofesionala.ro/contact/

Polisham faruri si stopuri de peste 12 ani, timp in care am acumulat suficienta indemanare si profesionalism, chiar si in cele mai complexe lucrari. In tot acest timp am reconditionat faruri si stopuri la aproape toate marcile si modelele auto/moto.

Va stam la dispozitie cu echipa bine antrenata si pregatita sa satisfaca chiar si pe cei mai pretentiosi clienti. La numarul de telefon afisat in rubrica contact va sta la dispozitie unul din receptionerii clienti care sunt foarte bine documentati pentru a va raspunde la orice intrebare referitoare la polish faruri, folie faruri, polish stopuri, folie stopuri, dar si la celelalte servicii pe care le prestam la nivel profesional si anume: Folie auto – reparatii parbrize – incarcare cu freon auto – colantare trimuri (ornamentele cromate exterioare).

Polish faruri|folie faruri|reconditionari faruri|faruri matuite
Expert auto speed, reda stralucirea farurilor.
Ai sesizat ca nu mai ai vizibilitate pe timp de noapte? Trebuie sa verifici eficienta farurilor si sa vezi in ce stare sunt, daca fasciculul de lumina este obturat de gradul de uzura al sticlei. Necesita polish faruri?
Va asteptam intr-una din locatiile noastre:

1.Sos. Alexandria 189C , sector 5, Bucuresti  –  2.Strada Drumul Potcoavei nr. 43 (langa gradina zoologica din Baneasa) pentru servicii profesionale de Polish faruri – Folie faruri.

Cu articole asemanatoare ne puteti gasii folosind cuvintele cheie: Polish faruri sector 1 – Polish faruri sector 2 – reconditionare faruri Balotesti – Reconditionare faruri Pipera – Folie faruri sector 1 – Folie faruri sector 2 – reconditionare faruri Tunari – Folie stopuri.

Galerie foto polish faruri – folie faruri sector 5…Aici!
Ai probleme cu vizibilitatea si farurile sau stopurile arata ca un plastic vechi si uzat? Necesita reconditionare faruri!
Farurile tale au devenit cel mai urate componente ale exteriorului autoturismului tau?
Ce anume a cauzat deteriorarea farurilor? Urmatorii factori externi si anume: Zgarieturi, pietre, bitum, particulele de pref din atmosfera, soarele(razele UV), gheata, chiar si spalatoriile(substantele chimice folosite la spalatul masini). Ati nimerit bine, va punem la dispozitie cele mai bune metode pentru eliminarea acestui fenemon nedorit.

 

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.