Polish faruri Otopeni

150 Ron

Reconditionare faruri Otopeni

Folie faruri Otopeni

Daca ai constatat ca nu mai ai vizibilitate pe timp de noapte si ai observat ca farurile masinii tale prezinta urme de matuiala, zgarieturi, sunt improscate de pietricele sau orice alt aspect care nu este normal, iti recomndam cu tarie sa iei masurile necesare pentru remedierea problemei, aceste pronbleme pot produce daune materiale sau mai mult de atat ranirea sau chiar omorarea pasagerului in urma unui accident provocat pe carosabil din lipsa de vizibilitate.

Farurile masinii sunt unele dintre componentele foarte importante pentru siguranta, fiind la fel de importante ca si sistemul de franare.

VIATA ARE PRIORITATE!

Polish faruri corbeanca

 

Cum se matuiesc farurile/stopurile?

Farurile/stopurile se matuiesc(devin sablate), in urma contactului direct cu urmatorii factori ecterni: Razele UV care deterioreaza materia, pietricele, particule de praf din atmosfera, solutiile puternice de la spalatorile auto, acesti factori duc la eliminarea lacului de protectie care a fost aplicat la fabricarea farurilor si apoi a deteriorarii plasticului din care este confectionat farul.

Solutia cea mai ieftina si recomandata de noi pentru a elimina aceasta problema, este reconditionarea farurilor intr-un mod profesional. Recomandam ca dupa polisharea farurilor sa solicitati un montaj folie de perotectie faruri.

Nu recomandam lac de protectie, pentru ca acesta in cateva luni crapa si sau se exfoliaza vezi exemplu aici…

Nu recomndam polimerizare faruri decat daca farurile sunt foarte bombate cu diferite forme ondulate care nu permite intinderea foliei sau daca dupa polimerizare faruri se aplica folie faruri de protectie transparenta 100%

Atentie!

Politia poate retine talonul masinii pentru neiluminarea corespunzatoare a farurilor, acestea reprezentand un real pericol pentru restul participantilor la trafic. Fasciculul de lumina fiind obturat, va fi imprastiat in toate directiile si nu va mai lumina la distanta obtima necesara pentru a vedea obstacolul din timp.

 

Preturile difera in functie de modelul si anul autoturismului

Contacteaza-ne pentru oferta de pret

 

Serviciile noastre sunt urmatoarele:

Folie auto Afumati

FOLIE AUTO AUTORIZATA R.A.R

 

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.