Freon auto

Freon Auto R134a

Ne puteti in doua ateliere din Bucuresti:

 1. Strada Drumul Potcoavei nr.43 Voluntari (langa gradina zoologica)
 2. Soseaua Alexandria 189C sector 5 

Incarcare freon auto in Baneasa

Confortul termic este extrem de important pentru  noi, si pentru membrii familiei noastre,  In mod deosebit pentrut perioadele cu temperaturi foarte ridicate. Tocmai de aceea, venim in ajutorul clientilor nostri cu un serviciu de verificare, curatare si incarcare cu freon auto, pentru ca instalatia de climatizare al autovehiculului sa functioneze in parametri.

Avem personal specializat, foflosind robot de incarcare de ultima generatie  complet automat, care garanteaza calitatea si eficienta operatiunilor, tinand cont de marca si modelul fiecarui autoturism in parte si specificatiile producatorului auto.

Incarcare se efectueaza in interiorul service-ului, cea ce ofera siguranta unei proceduri profesionale.

Verificarea sistemului de aer conditionat/Clima se recomanda a fi efectuat:

 • Atunci cand sesizati ca instalatia de aer conditionat raceste foarte greu sau nu raceste deloc, deoarece exista o cantitate insuficienta de freon auto, sau posibil o defectiune la compresor sau senzorul de presiune;

 • periodic, pentru pregatirea instalatiei de aer conditionat inainte de sezonul cald sau rece, toti producatorii auto recomanda in cartea tehnica a masinii sa se inlocuiasca freonul auto la fiecare 2 ani.

Verificare, igenizarea si incarcarea cu freon auto r 134a consta in:

 • Eliminarea agentului frigorific si uleiului de la compresor existent in instalatia de aer conditionat;

 • Se videaza instalatiea in vederea verificarii de posibile scurgeri a freonului auto;

   

 • Incarcarea instalatiei cu cantitatea de freon recomandata conform cerintelor producatorului autoturismului, completarea uleiului instalatiei de climatizare;

 • Se verifica presiunea din instalatie si a modul de functionare corect a sistemului de climatizare.

  Contact…

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.