Folie auto

Folie auto autorizata R.A.R

In sfera noastra de activitate, montarea de folie auto si polish faruri ocupa o poziite importanta, obiectivul nostru principal, este sa asiguram servicii ireprosabile fiecarui client care alege sa lucreze cu noi.

Dispunem de tehnicieni montatori folie auto cu experienta de peste 12 ani. Echipa noastra este foarte bine pregatita se demonteaza nimic de pe masina pentru aplicarea de folie auto

Oferim garantie pentru toate serviciile noastre (Folie auto, polish faruri, folie faruri/stopuri) intre 2 si 99 ani.

 

Atentie!
Nu va lasati inselati de amatorii prestatori de montaj folie auto in garaje artizanale sau chiar in spatele blocului. Riscati sa aplicati o folie neomologata si de foarte slaba calitate (se decoloreaza intr-o vara) si cand va trebuii inlocuita riscul de a se lua cu lacul de pe dezaburire luneta este unul foarte mare. Asigurati-va ca atelierul este autorizat R.A.R, astfel riscati sa va pierdeti talonul masinii si sa fiti amendati. Folia Llumar trebuie sa fie stantata din 25 in 25 cm pe taoata suprafata materialului, daca nu se distinge stanta Llumar acesta folie poate fi un fake made in China, dar poate fi si o folie de calitate atata timp cat vi se prezinta cu aparate de masura UV - INFRAROSU - VIZIBILITATE si vi se ofera garantie cu stampila firmei care a aplicat folie pe geamuri.
Atelierul este obligat sa elibereze clientului actul doveditor ca sa aplicat folie pe geamuri intr-un atelier autorizat R.A.R. Certificatul de omologare si certificatul de constatare servesc ca act legal in montarea foliei auto.

Pentru oferta de pret nu ezitati sa ne contactati telefonic. Un reprezentant al firmei va va da toate detaliile si informatiile aferente.

Folie auto LLumar - Suntek - Autorizate R.A.R

Folia auto - respinge cu pana la 99% razele ultra violete (U.V)

 Folia Llumar - Suntek - pastreaza racoare in interiorul masinii, astfel pasagerii (Copii) se pot bucura de o calatorie relaxanta

  • Folia Llumar - Suntek - ofera o vizibilitate perfecta din interior, nu va deranjeaza la condus pe timp de noapte Garantat!
  • Folia Llumar - Suntek - ofera eleganta masinii, doar daca este montata profesional, fara cute, bule sau alte impuritati 
  • Folia Llumar - Suntek - ofera intimitate! Hotul daca nu vede ce se afla in interiorul masinii, cu siguranta nu se va face curios sa afle spargand geamul masinii
  • Folie Llumar - Suntek - creste eficienta instalatiei AC, astfel masina va consuma mai putin combustibil

Cum alegem corect atelierul montator de folie auto autorizata R.A.R?

Calitatea foliei auto Llumar - Suntek:

Folia auto Llumar - Suntek ce se aplica pe geamurile auto, au o compoziite speciala, creata astfel incat sa asigure conditiile de vizibilitate cat si pe cele de eficienta in exploatare(protectie solara, intimitate, aspect)

Chiar daca aparent pare foarte subtire, folia solara este creata din mai multe straturi:

  • Stratul de bariera(protectie)impotriva razelor U.V
  • Stratul rezistent la abraziune
  • Filmul din poliester colorat
  • Adezivul presto-activ
  • Stratul solubil de protectie a adezivului
  • Liner de poliester (antiefractie)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.