Folie auto Voluntari

350 Ron

Montaj folie auto Voluntari

Printr-un search pe google ‘folie auto voluntari’ am constatat ca sunt putine ateliere de montaj folie auto autorizate R.A.R in aceasta zona, tocmai de acea am hotarat sa ne extindem cu inca un punct de lucru in orasul Voluntari, strada drumul potcoavei nr.43.

De peste 11 ani executam acest serviciu, timp in care am acumulat suficienta experienta sa ne putem adresa si celor mai pretentiosi clienti si sa aplicam folie auto pe orice model de autoturism.

Punctele noastre forte sunt: Punctuali, corecti, atenti la detalii, pretentiosi in lucrari, migalosi, tipicari, deschisi la intrebari, profesionisti. Va asteptam intr-un cadru curat, organizat, prietenos sa va rasfatam masina in cele mai bune conditii.

 

 

 

Daca sunteti in cautare de folie auto, cu un simplu search in motoarele de cautare din mediul online ne puteti gasii cu usurinta folosind urmatoarele cuvinte cheie: Folie auto Tunari – Reparatii parbrize Baneasa – Polish faruri Voluntari – Folie auto Pipera – Folie auto sector 1 – Folie auto Corbeanca – Folie faruri Otopeni din aceste puncte se ajunge foarte usor si repede la atelierul nostru care se afla langa gradina zoologica Baneasa.

Serviciile nostre sunt urmatoarele:

Montaj folie auto

Polish faruri/stopuri

Folie faruri/stopuri

Reparatii parbrize

Colantare trimuri (elementele exterioare cromate)  

 

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie cu mare drag CONTACT…

 

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.