Folie auto Tunari

350 ron

Montaj folie auto Tunari

Printr-o cautare pe google „folie auto Tunari” am constatat ca in perimetrul comunei Tunari nu exista un atelier autorizat de catre registrul auto Roman pentru montaj folie auto, polish faruri, reparatii parbrize, cea ce ne-a determinat sa ne extindem cu un punct de lucru in apropiere de Tunari, distanta pana la atelierul nostru fiind foarte mica de doar 6km care se parcurg in 8 minute pana in Jolly Ville, Voluntari.

Montaj folie auto Tunari – intrebari frecvente

Intrebari frecvente in legatura cu aplicarea de folie auto pe geamurile masinii.

Tot mai multi clienti ne adreseaza intrebari despre: durata de executie, calitatea foliei, cum sa fi in legalitate si multe alte intrebari pe care o sa le analizam impreuna.

  1. Care este durata de executie pentru aplicarea de folie auto?

Durata montajului de folie auto difera in functie de complexitatea masinii. De la 45 de minute si poate ajunge pana la 3 ore.

 

  1. Am auzit ca se demonteaza fetele de usi pentru aplicarea corecta de folie auto?

Nu este necesar sa demontam jumatate de autoturism pentru a monta folie auto. Cu experienta si cu scule profesionale efectuam acest serviciu pretentios in cel mai profesional mod si oferim garantie intre 5 si 99 ani pentru folia auto aplicata de tehnicienii nostrii. Intradevar este un serviciu care necesita multa rabdare si concentrare maxima asupra lucrarii pentru un montaj profesional.

  1. Foarte multe persoane mi-au spus ca au avut probleme cu politia. Este legal aplicarea de folie auto pe geamurile masinii, sau trebuie sa merg la R.A.R sa mi le treaca in talon?

Intradevar si eu am auzit de foarte multe ori vorbindu-se despre acest subiect. In primul rand eu cred ca au ales sa isi monteze folie auto intru-unul din atelierele neautorizate din orasul sau. Sunt foarte multe astfel de ateliere in toate orasele Romaniei, pentru ca multi afaceristi incearca sa fenteze statul sa nu mai plateasca taxe. Cel mai simplu mod pentru a verifica daca firma respectiva este autorizta sa monteze folie auto, este sa intrati pe site-ul R.A.R unde puteti gasii toate firmele autorizate sa aplice folie auto in conformitate cu legea. Este legala aplicarea de folie auto daca se efectueaza intr-un atelier autorizat. R.A.R nu are nici o legatura cu inscrierea foliei auto in talonul masinii.

 

  1. Pe geamurile laterale fata se aplica folie legal?

Din pacate, pe geamurile laterale fata nu putem sa montam folie auro cu autorizatie R.A.R. Legea spune in felul urmator: Geamul cu tot cu folie trebuie sa aibe transparenta 70%, dar toate masinile vin din fabrica cu transparenta de 70% pe geamurile laterale fata. Folia cea mai deschisa este de 74% transparenta, in concluzie cele 4 procente intra in conflict cu legea.

 

Asteptam mai multe intrebari din partea dumneavoastra pe Facebook – „Folie auto Otopeni” sau pe Watshap 0766 313 833 – Vom raspunde in cel mai scurt timp si vom posta intrebarile dumneavoastra in sectiunea „intrebari frecvente de pe site-ul nostru!

Contact…

 

 

 

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.