Folie auto Baneasa

350 ron

Folie auto Voluntari

De peste 12 ani aplicam folie pe gemurile masinilor din Bucuresti si Ilfov. In tot acest timp am invatat sa devenim mai buni in cea ce facem si sa facem lucrarile cu simt de raspundere.

Am deschis un nou atelier in zona Baneasa, langa gradina zoologica, mai exact pe strada Drumul Potcoavei nr 43 la margine de Voluntari. Folie auto langa gradina zoologica Baneasa

Serviciile oferite de firma noastra sunt executate cu mare atentie si cu simt de raspundere pentru ca doar asa am reusit sa ne extindem cu al doilea atelier.

Primul atelier lam deschis in 2010 in Soseaua Alexandria 189C sector 5 Bucuresti si am cautat sa servim clientii intr-un mod civilizat  tocmai cu dorinta de a face treaba buna si in viitor sa crestem si sa ne extindem, cea ce am si facut cu ajutorul lui Dumnezeu.

In atelierul din Baneasa am adus o echipa bine pregatita si cu dorinta de dezvoltare continua. Va asteptam intr-un cadru organizat, curat,  profesional, unde veti fi intampinati cu caldura echipei bine pregatite.

Serviciile noastre:

  1. Folie auto
  2. Polish faruri
  3. Folie faruri
  4. Folie stopuri
  5. Colantare trimuri
  6. Reparatii parbrize
  7. Incarcare freon auto
Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.