Despre noi

Echipa noastra, este alcatuita din urmatorii membri: 2 tehnicieni montatori folie auto, experienta 7 respectiv 5 ani, un polishator/montator folie faruri si stopuri, experienta 4 ani si o receptionera clienti experienta 5 ani.

Suntem suficient de bine pregatiti in aplicarea de folie auto si polish faruri, pentru a face fata si celor mai complexe lucrari.

De peste 7 ani profesam in domeniul folie auto, din care 3 ani de pregatire profesionala in Cipru, si 4 ani pe piata din Romania, satisfacand peste 2500 de clienti pe an.

In toti acesti ani, am invatat ce iti trebuie pentru a-i satisface chiar si pe cei mai pretentiosi clienti:Corectitudine, rabdare, eficienta si un chip luminat. Toate acestea duc catre: Profesionalism.

Firma noastra isi desfasoara activitatea pe piata din Romania din 2010. In acest interval de timp, am inteles cum trebuie sa functioneze o firma si cum sa isi prezinte serviciile intr-un mod profesional.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.