Despre noi

Echipa noastra, este alcatuita din urmatorii membri: 6 tehnicieni montatori folie auto, experienta 20 ani, 12 ani, 8 ani, 3 ani,  2 polishator/montator folie faruri si stopuri, experienta 12 ani, 8 ani , 2 reparatori parbrize si o receptionera clienti experienta 12 ani.

Suntem suficient de bine pregatiti in aplicarea de folie auto si polish faruri, pentru a face fata si celor mai complexe lucrari.

De peste 12 ani profesam in domeniul folie auto si in toti acesti ani, am invatat tot ce iti trebuie pentru a-i satisface chiar si pe cei mai pretentiosi clienti:Corectitudine, rabdare, eficienta si un chip luminat. Toate acestea duc catre: Profesionalism.

Firma noastra isi desfasoara activitatea pe piata din Romania din 2010. In acest interval de timp, am inteles cum trebuie sa functioneze o firma si cum sa isi prezinte serviciile intr-un mod profesional.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.