Politica Firmei Noastre

servicii_profesionale

Politica noastra poate fi descrisa intr-un cuvant -CALITATE- Toate foliie noastre sunt ORIGINALE si inseriate. Preturile noastre sunt fixe.


Home
Montaj folie auto - intrebari frecvente

Intrebari frecvente in legatura cu aplicarea de folie auto pe geamurile masinii.

Tot mai multi clienti ne adreseaza intrebari despre: durata de executie, calitatea foliei, cum sa fi in legalitate si multe alte intrebari pe care o sa le analizam impreuna.

1. Care este durata de executie pentru aplicarea de folie auto?

Durata montajului de folie auto difera in functie de complexitatea masinii. De la 45 de minute si poate ajunge pana la 3 ore.

2. Am auzit ca se demonteaza fetele de usi pentru aplicarea corecta de folie auto?

Nu este necesar sa demontam jumatate de autoturism pentru a monta folie auto. Cu experienta si cu scule profesionale efectuam acest serviciu (folie auto) in cel mai profesional mod si oferim garantie intre 5 si 12 ani pentru folia auto aplicata de tehnicienii nostrii. Intradevar este un serviciu care necesita multa rabdare si concentrare maxima asupra lucrarii pentru un montaj profesional de folie auto.

3. Foarte multe persoane mi-au spus ca au avut probleme cu politia. Este legal aplicarea de folie auto pe geamurile masinii, sau trebuie sa merg la r.a.r sa mi le treaca in talon?

Intradevar si eu am auzit de foarte multe ori vorbinduse de acest subiect. In primul rand eu cred ca au ales sa iisi monteze folie auto intru-unul din atelierele neautorizate din orasul sau. Sunt foarte multe astfel de ateliere in toate orasele Romaniei. Cel mai simplu mod pentru a verifica daca firma respectiva este autorizta sa monteze folie auto, este sa intrati pe site-ul R.A.R unde puteti gasii toate firmele autorizate sa aplice folie auto in conformitate cu legea. Este legala aplicarea de folie auto daca se efectueaza intr-un atelier autorizat. R.A.R nu are nici o legatura cu inscrierea foliei auto in talonul masinii.

4. Pe geamurile laterale fata se aplica folie legal?

Din pacate, pe geamurile laterale fata nu putem sa montam folie auro cu autorizatie R.A.R. Legea spune in felul urmator: Geamul cu tot cu folie trebuie sa aibe transparenta 70%, dar toate masinile vin din fabrica cu transparenta de 70% pe geamurile laterale fata. Folia cea mai deschisa este de 74% transparenta, in concluzie cele 4 procente intra in conflict cu legea.

Asteptam mai multe intrebari din partea dumneavoastra pe Facebook: Expertautospeed. Vom raspunde in cel mai scurt timp si vom posta intrebarile dumneavoastra in sectiunea "intrebari frecvente de pe site-ul nostru!

 
 

Sondaj Clienti

Cum apreciati calitatea serviciilor noastre?
 

Cine Suntem Noi

Sc. Expert Auto Speed srl

Montatori cu experienta 8 ani in montaj folie auto.

Din 2010 ne desfasuram activitatea pe teritoriul Romaniei, satisfacand peste 2000 de clienti pe an.

Unde ne gasiti?

Mareste Imaginea!

Sector 5

Pentru mai multe poze, like us

FACEBOOK

Ai orice nemultumire legata de serviciile noastre? Vino in centrul noastru in termen de 7 zile de la data efectuarii serviciului si vom remedia gratuit orice problema constatata. Satisfactie garantata!

                            Vizitati-ne pe
                            images g128

                                            

 Folie Auto Autorizata

Asistenta Clienti

Detinem autorizatie RAR pentru montajul foliilor auto. Autorizatia noastra este: Click aici SC Expert Auto Speed va sta oricand la dispozitie pentru orice nelamuriri, intrebari sau informatii suplimentare.

Trimite email sau Contacteaza-ne!
https://goo.gl/maps/rCSuyidubL22