Politica Firmei Noastre

servicii_profesionale

Politica noastra poate fi descrisa intr-un cuvant -CALITATE- Toate foliie noastre sunt ORIGINALE si inseriate. Preturile noastre sunt fixe.


Home
Folie auto1

Expert Auto Speed - Montaj Folie Auto.

Va asteptam in atelierul nostru din sos. Alexandria 189C, sector 5, Bucuresti, langa Cora Rahova.

Lista de preturi...Click aici...

folie auto

Serviciile Noastre:
Folie Auto - Polish Faruri - Folie Faruri - Freon Auto

Ce beneficii ne aduce montarea de folie auto? Click aici...

Cum alegem corect, unde sa ne montam folie auto? Click aici...

Echipa noastra, este alcatuita din urmatorii membri: 2 tehnicieni montatori folie auto, experienta 7 respectiv 5 ani, un polishator/montator folie faruri si stopuri, experienta 4 ani si o receptionera clienti experienta 5 ani.

Suntem suficient de bine pregatiti in aplicarea de folie auto si polish faruri, pentru a face fata si celor mai complexe lucrari.

De peste 7 ani profesam in domeniul folie auto, din care 3 ani de pregatire profesionala in Cipru, si 4 ani pe piata din Romania, satisfacand peste 2500 de clienti pe an.

In toti acesti ani, am invatat ce iti trebuie pentru a-i satisface chiar si pe cei mai pretentiosi clienti:Corectitudine, rabdare, eficienta si un chip luminat. Toate acestea duc catre: Profesionalism.

Firma noastra isi desfasoara activitatea pe piata din Romania din 2010. In acest interval de timp, am inteles cum trebuie sa functioneze o firma si cum sa isi prezinte serviciile intr-un mod profesional.

Folie Auto Polish Faruri Freon Auto

folie_auto_34 far_clio_inainte freon_auto

Atelierul cat si echipa sunt autorizate de R.A.R pentru aplicarea de folie auto. Autorizatia noastra este 373/2012

Sc expert auto speed s.r.l va pune la dispozitie o gama larga de servicii cu cele mai competitive preturi de pe piata.

Punctul nostru forte este: fiabilitatea, proptitudinea si calitatea ireprosabila a serviciilor pe care le oferim si anume: Folie auto - Polish faruri - Folie faruri - Folie stopuri - Incarcare cu freon auto.

Compania noastra isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii auto profesionale la cele mai inalte standarde bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie pentru montajul de folie auto, polish faruri, folie faruri si incarcare cu freon.

Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe cerinte din domeniu Folie auto si polish faruri.

In sfera noastra de activitate montarea de folie auto si polish faruri ocupa o pozitie importanta, iar obiectivul nostru principal este sa asiguram un serviciu ireprosabil fiecarui client care alege sa lucreze cu noi!

folie-auto-porshe-caene-2 folie-auto-porshe-caene-3


Expertautospeed are ca principal domeniu de activitate, montaj folie auto si polish faruri.

Detinem numai personal calificat in montajul foliei auto.

La ora actuala ne mandrim sa afirmam ca suntem cea mai profesionista echipa de montaj folie auto si polish/folie faruri din Bucuresti sector 5.

Intrebari frecvente despre montajul de folie auto... vezi mai mult!

Testeaza folia Atelier autorizat Echipa noastra

SC. Expert Auto Speed SRL va recomanda aplicarea de folie auto numai de catre cei mai buni tehnicieni, ce trebuie sa aibe experienta in domeniu de minim 3 ani. Foliile auto de cea mai buna calitate nu vor da randament dacanu sunt montate profesional

Daca aveti intrebari suplimentare cu privire la transparenta foliei ce este legala sau ce tenta s-ar potrivii autoturismului dumneavoastra, sau orice alte intrebari, puteti sa ne contactati la: 0764.14.14.63 va raspunde un tehnician montator folie auto.

Chiar daca locuiti in sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6, sau ilfov, asigurativa ca atelierul montator de folie auto dar si polish faruri, detine personal calificat pentru aceste servicii destul de pretentioase si dificile.

Galerie foto, folie auto sector 5. Click aici...

Galerie foto, polish faruri sector 5. Click aici...

Va multumim ca ati ales sa lucrati cu noi!

Folie auto pret: Click aici...

Folie auto, Sos. Alexandria 189C, sector 5, Bucuresti, de la Cora Rahova cum mergeti inspre Bragadiru la maxim 200 m pe partea stanga.

 
 

Sondaj Clienti

Cum apreciati calitatea serviciilor noastre?
 

Cine Suntem Noi

Sc. Expert Auto Speed srl

Montatori cu experienta 8 ani in montaj folie auto.

Din 2010 ne desfasuram activitatea pe teritoriul Romaniei, satisfacand peste 2000 de clienti pe an.

Unde ne gasiti?

Mareste Imaginea!

Sector 5

Pentru mai multe poze, like us

FACEBOOK

Ai orice nemultumire legata de serviciile noastre? Vino in centrul noastru in termen de 7 zile de la data efectuarii serviciului si vom remedia gratuit orice problema constatata. Satisfactie garantata!

                            Vizitati-ne pe
                            images g128

                                            

 Folie Auto Autorizata

Asistenta Clienti

Detinem autorizatie RAR pentru montajul foliilor auto. Autorizatia noastra este: Click aici SC Expert Auto Speed va sta oricand la dispozitie pentru orice nelamuriri, intrebari sau informatii suplimentare.

Trimite email sau Contacteaza-ne!
https://goo.gl/maps/rCSuyidubL22