Politica Firmei Noastre

servicii_profesionale

Politica noastra poate fi descrisa intr-un cuvant -CALITATE- Toate foliie noastre sunt ORIGINALE si inseriate. Preturile noastre sunt fixe.


Home
De ce sa ne montam folie auto

Ce beneficii ne aduce montarea de folie auto pe geamurile autoturismului.

Numele meu esteBaicu Laurentiu, tehnician montator folie auto. Am scris acest articol in favoarea celor interesati de acest serviciu. Profesez in acest domeniu de 7 ani, timp in care am strans suficiente informatii pe care doresc sa le fac publice, deoarece gasim foarte putine informatii reale despre acest produs.

Beneficiile foliilor auto, solare.

1. Cresc confortul din interiorul masinii.

Cu totii am intalnit pe timp de vara acel efect de sera care se produce in interiorul masinii. Folia reduce cu pana la 99% razele ultraviolete cunoscute sub initialele UV. Raza UV fiind principala cauza a deteriorarii materiei si imbonlavirea pielii si a altor organe externe. Copii fiind cei mai intens afectati de aceste raze nocive.

Aceste raze daunatoare pe care Soarele le proiecteaza catre planeta noastra, sunt din ce in ce mai puternice. Motivul fiind foarte cunoscut pe intreaga planeta si anume: "exploatarea resurselor pamantului si poluarea care se afla intr-o continua crestere. Fapt ce a dus la degradarea scutului termic al planetei si deteriorarea stratului de ozon. Razele ultraviolete (UV) sunt de 3 tipuri: A, B si C . UV.A raspund in mod direct de degradarea fibrelor de colagen si de eliminarea vitaminelor A si D din piele. UV.B si UV.C sunt responsabile in mod direct de deteriorarea ADN-ului celulelor pielii, care pot provoca cancer.

Din fericire avem oportunitatea de a ne proteja de acest fenomen neplacut. Folia auto este singurul produs in potriva acestor factori distructivi. Atentie! Pentru a beneficia de protectie termica aplicand folie auto pe geamurile autoturismului, folia trebuie sa fie una de calitate. Cu cat calitatea foliei este mai buna, cu atat beneficiati de mai multa racoare in interiorul autoturismului.

razele_uv_folie_auto

2. Intimitate in interiorul autoturismului.

Ce intelegem prin intimitate? In primul rand, putem lasa linistiti lucrurile personale pe bancheta din spate a autoturismului (poseta, laptop, haine etc..), hotul daca nu vede ce se afla in interiorul masinii, cusiguranta nu va incerca sa afle spargand masina. Pasagerii care ocupa bancheta din spate, vor putea sa se bucure de calatorie fara a fi expusi la privirile indiscrete ale participantilor la trafic.

3. Aspectul autoturismului.

Folia este unul dintre cele mai cautate elemente de tuning.

Tot mai multi automobolisti aleg sa isi doteze masina cu geamuri fumurii, aducand astfel un plus de eleganta autoturismului.

 
 

Sondaj Clienti

Cum apreciati calitatea serviciilor noastre?
 

Cine Suntem Noi

Sc. Expert Auto Speed srl

Montatori cu experienta 8 ani in montaj folie auto.

Din 2010 ne desfasuram activitatea pe teritoriul Romaniei, satisfacand peste 2000 de clienti pe an.

Unde ne gasiti?

Mareste Imaginea!

Sector 5

Pentru mai multe poze, like us

FACEBOOK

Ai orice nemultumire legata de serviciile noastre? Vino in centrul noastru in termen de 7 zile de la data efectuarii serviciului si vom remedia gratuit orice problema constatata. Satisfactie garantata!

                            Vizitati-ne pe
                            images g128

                                            

 Folie Auto Autorizata

Asistenta Clienti

Detinem autorizatie RAR pentru montajul foliilor auto. Autorizatia noastra este: Click aici SC Expert Auto Speed va sta oricand la dispozitie pentru orice nelamuriri, intrebari sau informatii suplimentare.

Trimite email sau Contacteaza-ne!
https://goo.gl/maps/rCSuyidubL22