Politica Firmei Noastre

servicii_profesionale

Politica noastra poate fi descrisa intr-un cuvant -CALITATE- Toate foliie noastre sunt ORIGINALE si inseriate. Preturile noastre sunt fixe.


Home
Cum alegem corect unde sa ne montam folie auto

Folie auto

Cum alegem corect, unde sa ne montam folie auto profesional.

folie_auto_omologata

In primul rand vreu sa va sfatuiesc, ca atunci cand va hotarati sa va montati folie pe geamurile masinii, sa va asigurati ca atelierul montator are liceenta emisa de RAR pentru a monta folie auto legal pe autoturisme. Acesta este link-ul care va duce direct in articolul unde veti gasii toate atelierele montatoare de folie auto din Romania. Click aici!

Numele meu este; Baicu Laurentiu, tehnician montator folie auto cu experienta peste 7 ani in acest domeniu. Am hotarat sa scriu acest articol, nu pentru a atrage atentia asupra mea ci pentru a va ajuta sa nu mai fiti pacaliti(inselati) pe banutii d-voastra. Stim cu totii cat de greu se fac banii in tara noastra.

Tot mai multi aleg sa isi monteze folie cat mai ieftin! Asta este prima greseala facuta. Nu pretu conteaza ci caliatatea trebuie pusa pe primul loc.

Degeaba dam 200 ron in loc de 300 ron daca folia nu este montata corect pe geamurile autoturismului, ca dupa o perioada scurta de timp sa constatam ca sa exfoliat, a facut bule de aer, nu are vizibilitate(efect de ceata) sau este plina de cute si de particule de praf.

Exista mai multe tipuri de folie auto de calitate si am sa va dau cateva exemple. Llumar gama AT cu garantie 5 ani. Aceasta gama are cea mai mare cerinta pe piata din Romania, fiind si cea mai ieftina din categoriaGama AT porneste de la pretul de 300 ron laterale spate si luneta pentru categoria berlina. Daca gasiti un atelier care pretinde ca monteaza Llumar cu pret sub 300 ron laterale spate si luneta categorie berlina, cu siguranta aceasta nu este Llumar. Asigurativa ca folia este stantata din 25 in 25 de cm pe toata suprafata foliei cu insertia Llumar. Eu recomand Llumar gama AT pentru cei care vor calitate la un un pret mic.

Urmatoarea gama de la Llumar este gama ATR cu garantie 10 ani. Si aceasta gama fiind solicitata pentru protectie solara mai buna, dar si pentru durabilitatea ei in timp. Aceasta gama este mai scumpa, pretul real pornind de la 450 ron laterale spate si luneta pentru categoria berlina. Daca dispuneti financiar pentru gama ATR, o recomand cu toata increderea.

Urmatoarele game de la Llumar LATI si AIR cu garantie 12 ani, acestea fiind cele mai performante din punct de vedere tehnologic oferind tot odata si cea mai buna protectie solara dar ofera si cea mai lunga perioada de viata. Aceste game fiind cele mai scumpe din categoria lor, pretul real pornind de la 650 ron laterale spate si luneta. Cu siguranta acesta fiind gama de lux de la Llumar, o recomand cu toata increderea.

Acum ca am aflat preturile si calitatea produselor Llumar, nu ne mai ramane dacat sa gasim montatoriprofesionisti care sa aplice folia intr-un mod profesional. Degeaba alegem sa montam o folie de calitate daca montatorul nu este unul profesionist.

Putine ateliere din Romania dispun de personal calaficat cu experienta in montajul de folie auto. Un sfat important in alegerea atelierului montator, este acela de a verificafirma la care alegem sa nemontam folie. Cum verificam daca firma dispune de montatori profesionisti?

In primul rand verificam daca acea firma detine un site web in care vedem portofoliu lucrarilor efectuate.

Verificam daca firma are pagina de facebook in care putem vedea comentariile clientilor dar si lucrarile efectuate.

Important este si echipamentul de lucru(salopete) cei mai profesionisti montatori au echipament de lucru nu lucreaza in pantaloni scuri si tricou. Veti fi surprinsi sa canstatati ca sunt foarte putine ateliere care detin echipament de lucru(salopete) i putem numara pedegete.

Verificam unde este amplasat atelierul. Daca firma nu este la strada principala gen bulevard, este foarte probabil ca aceasta sa nu isi permita un loc bine plast, chiria fiind foarte mare, lucrarile foarte putine, prin asta intelegem ca nu dispun de suficiente lucrari. si ne da de inteles ca este o firma slaba. Va puteti inspira pe aceste site-uri: www.montajfolieauto.ro.

Va multumesc pentru timpul acordat.

 
 

Sondaj Clienti

Cum apreciati calitatea serviciilor noastre?
 

Cine Suntem Noi

Sc. Expert Auto Speed srl

Montatori cu experienta 8 ani in montaj folie auto.

Din 2010 ne desfasuram activitatea pe teritoriul Romaniei, satisfacand peste 2000 de clienti pe an.

Unde ne gasiti?

Mareste Imaginea!

Sector 5

Pentru mai multe poze, like us

FACEBOOK

Ai orice nemultumire legata de serviciile noastre? Vino in centrul noastru in termen de 7 zile de la data efectuarii serviciului si vom remedia gratuit orice problema constatata. Satisfactie garantata!

                            Vizitati-ne pe
                            images g128

                                            

 Folie Auto Autorizata

Asistenta Clienti

Detinem autorizatie RAR pentru montajul foliilor auto. Autorizatia noastra este: Click aici SC Expert Auto Speed va sta oricand la dispozitie pentru orice nelamuriri, intrebari sau informatii suplimentare.

Trimite email sau Contacteaza-ne!
https://goo.gl/maps/rCSuyidubL22